• Facebook - SlowBeauty Professional
  • Twitter - SlowBeauty Professional
  • Instagram - SlowBeauty Professional
  • LinkedIN - De SlowBeauty Group
Website  ontwerpen

Je bevindt je hier: slowbeauty professional . webontwikkeling

Een nieuwe website

Ben je toe aan een nieuwe website? Wil je dat je website jouw visitekaartje wordt als beauty ondernemer? Wij helpen je graag met een website die eenvoudig zelf te onderhouden is, waarbij je maandelijks een kleine bijdrage betaalt voor een prachtige beauty website. Meer weten? Lees dan snel verder.

Be unique

Be you, be unique. Met je eigen gepersonaliseerde beauty website maak je van jezelf een completere beauty ondernemer. 

Je website is je visitekaartje en jij wil toch ook dat websitebezoekers denken: 'wauw dat is een mooie website, hier wil ik naartoe!' Dat gevoel gaan wij jouw websitebezoekers geven. En dankzij onze jarenlange ervaring in de Beauty Branche weten wij precies "wich buttons 2 push".

Ook wij zijn uniek en willen graag onderscheidend te werk gaan. Daarom bieden wij je geen keuze uit verschillende standaard templates in tegenstelling tot vele andere aanbieders! 'We love personal' en daarom zorgen wij voor een gepersonaliseerde website, geheell op maat. Een site die laat zien wie jij bent, wat jou zo unique maakt bent, en waarom een klant naar jouw salon moet komen!

Ben jij toe aan een nieuwe website?

Ben jij toe aan een nieuwe website? Eentje die je eenvoudig kunt aanpassen wanneer je je prijzen wil wijzigen of een andere behandeling op je homepagina wil uitlichten? Dan is dat mogelijk!

Als doorgewinterde WIX Experts, zetten wij de website voor je klaar en leggen je uitgebreid uit hoe je zelf de website kunt beheren, zodat je eventueel ook zelf je website kunt aanpassen wanneer je dat wil. Daarnaast staan wij uiteraard voor je klaar om je te helpen wanneer nodig of om eventueel wijzigingen door te voeren.

Ben je niet zo goed in teksten schrijven? Ook hierbij willen wij je helpen tegen een gepaste vergoeding. Op die manier heb je alles-in-één en heb je een volledige website in een aantal weken helemaal afgestemd op jouw branche maar nog belangrijker een website die ook écht bij je past en absoluut unique is!

SlowBeauty Plus

€ 70,00

SlowBeauty VIP

€ 99,00

Je regelt verder alles zelf

Je sluit bij ons geen abonnement af dus geen maandelijkse terugkerende kosten. In overleg kiezen wij samen een pakket van WIX, die bij jou budget past. Zoals eerder aangegeven maken wij een site op maat. Daarom vind je hier ook geen vastomlijnde prijzen of pakketten terug en brengen wij een offerte op maat voor je uit! 

Dan zal het wel mega duur zijn!

Nee, juist niet want jij bepaalt zelf en geloof ons, wij weten dat je als ondernemer in de Beauty Branche,maar 1 keer je geld uit kan geven en daar graag wel "waar" voor wilt ontvangen! En dat is wat je bij ons krijgt, waar voor je geld. 

Loop jij al een tijdje te struggelen, en wil je nu eindelijk die professionele site? Vul dan onderstaande gegevens in en wij maken voor jou een eerste kosten opzet! 

een vrijblijvende offerte ontvangen

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
 
Kantoor

Boterweg 6
6595 AE OTTERSUM

T: +31 (0) 85 104 22 95

E: professional@slowbeauty.nl 

Overige Gegevens

Bank: NL02ABNA0422312819
Bic: ABNA02
KvK nr: 14109809
BTW nr: NL 001870996B18

SlowBeauty Professional is onderdeel van De SlowBeauty Group

Alle rechten voorbehouden© SlowBeauty Professional 2021