THE REAL WINEGUM

The real wine gum

Wijn is hip, innovatie en design een trend! De uitkomst; eetbare wijn in de vorm van echte WINE gums. Het assortiment bestaat op dit moment uit: Rode Merlot WINE gum & Witte Chardonnay WINE gum en een Rosé WINE gum. Geniet met al je zintuigen van dit mooie luxe artikel waarmee je jouw klant zeker zal verassen! 

single-pack-merlot_3.jpg

Merlot

Design meets healthy good food met deze unieke lifestyle Merlot winegum. Het tracht de smaakbeleving van die eerste slok rode wijn op een vernieuwde manier te realiseren, zonder dat er daadwerkelijk gedronken wordt. Geschikt voor vegetariërs.

14591857_1879234885638786_84160207746677

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

rose_giftbox_solo_2.jpg

Seasonal delights

Prachtige zacht roze kleur in een even chique verpakking. Van deze winegums krijg je zin in de zomer. De bite is zacht met mooie mild zure tonen en een zoetzure afdronk. Zodra je deze Rosé winegum eet, weet je dat je iets totaal nieuws in handen hebt. En dit is nog maar het begin..

single-pack-chardonnay_5.jpg

Chardonnay

Legal fun all day met deze unieke lifestyle Chardonnay wine gum. Het tracht de smaakbeleving van die eerste slok witte wijn op een vernieuwde manier te realiseren, zonder dat er daadwerkelijk gedronken wordt. Design meets healthy good food. Geschikt voor vegetariërs