PURE WHITE COSMETICS

Je bevindt je hier: home . alle merken . pure white cosmetics

PURE WHITE COSMETICS

Als het om ons lichaam gaat nemen wij met minder geen genoegen. Of het nu gaat om voeding, lichaamsbeweging, of cosmetische behandelingen, je gaat altijd voor het beste en de meest hoogwaardige producten die je helpen om het lichaam te voorzien van alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen die het ter ondersteuning nodig heeft om op haar best te presteren. Bij Pure White Cosmetics is dat de drijfveer achter filosofie: wij selecteren altijd de meest hoogwaardige ingrediënten voor onze producten, omdat wij geloven dat je alleen maar het beste verdient

Ontdek het complete assortiment

om inkoopprijzen en producten te zien, moet je eerst een account aanmaken

Professionals Collection
Cleansers & Toners
Face Masks
Eye Care
Serums & Treatments
Moisturizers
Body Care
Lipstick & Balm
Velvet Skin
Meer weergeven

NEWin ons pure white assortiment

revitalizing

treatment lotion

De essentiële eerste stap na het reinigen: Deze zeer lichtaanvoelende Treatment Lotion is geschikt voor alle huidtypen, hydrateert intens en herstelt de natuurlijke glans in de huid, waardoor de huid langer profiteert van een gezonde uitstraling. 

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

Deep hydration Collection

Elke druppel van deze deep hydration collection voedt de huid met krachtige antioxidanten en botanische stoffen die zorgen voor een intens gehydrateerde huid en die de vrije radicale verminderen waardoor het verouderingsproces vertraagd. 

Beautiful eyes duo

Verhelderd je huid, vervaag fijne lijntjes en verminder wallen en donkere kringen met 2 producten die samengesteld zijn met krachtige natuurlijke formules. Het gebied rondom de ogen wordt zichtbaar gladder, voller en elastischer waardoor de huid weer een jeugdige krijgt. 

The Essential Collection

Deze exclusieve vierdelige set biedt een compleet schoonheidsritueel om een gladdere, meer heldere, jonger uitziende huid te onthullen. Deze verzameling uiterst effectieve producten biedt een ritueel voor het reinigen, hydrateren, voeden en verjongen van de huid.

The PlantObsessed™  Collection

Onze meest geavanceerde collectie gemaakt met de beste en krachtigste natuurlijke ingrediënten. Specifiek ontwikkeld om verschillende gebieden te behandelen, van de verschijning van rimpels tot vermindering van de roodheid, voeding en stevigheid .

Overnight sleeping duo

Een goede nachtrust is cruciaal voor de gezondheid en uitstraling van je huid. Onze Overnight Beauty Sleep Duo is de perfecte combinatie. Word wakker met een uitgeruste en gevoede huid en begin de dag met een stralende en gezonde huid. 

Kantoor

Boterweg 6
6595 AE OTTERSUM

T: +31 (0) 85 104 22 95

E: professional@slowbeauty.nl 

Overige Gegevens

Bank: NL02ABNA0422312819
Bic: ABNA02
KvK nr: 14109809
BTW nr: NL 001870996B18

SlowBeauty Professional is onderdeel van De SlowBeauty Group

Alle rechten voorbehouden© SlowBeauty Professional 2020

  • Facebook - SlowBeauty Professional
  • Twitter - SlowBeauty Professional
  • Instagram - SlowBeauty Professional
  • LinkedIN - De SlowBeauty Group