#Moments

Je bevindt je hier: home . alle merken . moments

om inkoopprijzen en het complete assortiment te zien, dien je eerst een account aanmaken

Tea #Moments
Scent #Moments
Comfy #Moments
Bij Me Time #Moments, voor jezelf of je klanten, horen mooie comfortable home wear. Wij zijn trots jullie de eerste items uit de Comfy #Moments te mogen presenteren.
Sweet #Moments
Meer weergeven

SWEET HEART

En zo zien ze er ook uit, echte kleine "sweet hearts", die ook nog eens bijzonder zijn! Deze zoetmaker is gemaakt van Erythritol, een natuurlijke suikervervanger. En hoewel erythritol vrij nieuw is, wordt het alom geprezen door foodies. Dit komt door de vele voordelen van deze zoetstof ten opzichte van suiker. Deze suikervervanger heeft namelijk een zelfde soort smaak als suiker, maar is wel calorieloos. Te mooi om waar te zijn en bang dat het te ‘chemisch’ is? Nee hoor, het is namelijk een natuurlijke zoetstof die niet wordt opgenomen door het lichaam. Je kunt deze "Sweet Heart" terugvinden onder onze Sweet #Moments

een greep uit ons aanbod

Scent #Moments

Diffuser - Good Feeling  

In een luchtige ambiance dartelen de geurnoten om en over elkaar. Geen onverwachte danspartners waarmee de bloemenweelde gedeeld moet worden. Gewoon puur en zuiver zoals de natuurlijke eenvoud en élégance die elke vrouw bezit.

Tea #Moments

China white dragon

Mix van witte en groene thee uit de Chinese provincie Fujian. Voorzichtig en zorgvuldig verwerkt, zilverachtige tips, lichtgele infusie. Prachtige mix samengesteld van de beste witte thee, aangevuld met een zachte groene thee uit de Chinese hooglanden.

Tea #Moments

Lime & Ginger

De perfecte zomer thee deze natuurlijke mix van groene thee en specerijen met de smaak van gember en limoen omdat dit theetje zich prima leent voor een overheerlijke en dorstlessende koude ijsthee. Makkelijk te maken en een feestje voor je klanten

Scent #Moments

Candle - Sweet Touch 

Een (h)eerlijke kaars op basis van soya en koolzaadolie met een geur die op & top vrouwelijk  is door de zachtheid van oranjebloesem en pittig door de roze peper met een vleugje energie en kracht door de toegevoegde koffie. Ze is "Ultiem Verleidelijk"

Showroom

Boterweg 6
6595 AE OTTERSUM

T: +31 (0) 85 104 22 95

E: professional@slowbeauty.nl 

Overige Gegevens

Bank: NL02ABNA0422312819
Bic: ABNA02
KvK nr: 14109809
BTW nr: NL 001870996B18

#SLOWBEAUTYPROFESSIONAL

SlowBeauty Professional is onderdeel van De SlowBeauty Group

Alle rechten voorbehouden© SlowBeauty Professional 2020

  • Facebook - SlowBeauty Professional
  • Twitter - SlowBeauty Professional
  • Instagram - SlowBeauty Professional
  • LinkedIN - De SlowBeauty Group