• Facebook - SlowBeauty Professional
 • Twitter - SlowBeauty Professional
 • Instagram - SlowBeauty Professional
 • LinkedIN - De SlowBeauty Group
IDENTITEIT COACHING

Je bevindt je hier: slowbeauty professional . personal coaching

RELAXED EN ZONDER ZORGEN GENIETEN VAN HET ONDERNEMERSCHAP

Als zelfstandig ondernemer sta je er vaak alleen voor en voer je werkzaamheden vaak op een automatische piloot uit terwijl je weet dat het anders kan en moet. Je merkt steeds meer dat je werkt omdat het een noodzaak is en dat de passie, de reden waarom je uiteindelijk voor jezelf begonnen bent, er niet meer is. Of misschien is die er nog wel maar komt het niet tot recht omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen, hier zijn oplossingen voor, EN DIE HEB IK VOOR JOU!

geen passie maar noodzaak

Het ging je in het begin niet om het verdienen van geld maar het bezig zijn met je passie. Maar inmiddels werk je omdat geld een noodzaak geworden is. Je durft geen tijd in jezelf qua ontwikkeling te steken omdat je bang bent daardoor omzet te laten liggen, uit angst dat je straks je kosten niet meer kunt betalen. 

alleen maar  behandelen

Het is fantastisch dat je druk bent met behandelen en je druk bezig bent met het waarmaken van je ambities. Maar het stagneert de ontwikkeling van jezelf en dus je salon. Wees eens eerlijk, het beeld wat je voor ogen had toen je begon, ben je daar nog steeds naar toe aan het werken? Of is het een vage droom aan het worden?

klanten moeilijk binden

De ene maand heb je er meer dan genoeg en de maand daarop slaat de stress toe omdat je juist te weinig boekingen hebt. Hierdoor word je onzeker en stagneer je. Je verlangt naar vastigheid waardoor jij kunt vertrouwen dat je elke maand voldoende boekingen hebt en je salon vol zit met goed betalende klanten.  

controle missen

Alles wat er in je salon gebeurt voelt alsof het zo is. Je heb geen duidelijk zicht op echte feiten zoals de resultaten van een marketing campagne. Je kan voor jezelf niet herleiden of een marketingactie winstgevend geweest is. En misschien werk je op gevoel en heb je geen idee hoe je omzet opgebouwd is.

Herken je deze, of één van deze, punten

je bent echt niet alleen, soms is het fijn om een helpende hand te hebben

Van een echte ondernemer 

Met meer dan 15 jaar op de teller in de beauty branche. Een mooie carrière in de zakenwereld , inmiddels behoorlijk wat ondernemerskills en een mega ton aan levenservaring 

Ik wil je helpen

Door middel van mijn ervaringen. Met vallen & opstaan heb ik mijn eigen wegen bewandeld die bestonden uit pieken & dalen, worstelingen & uitdagingen. De fouten die ik heb gemaakt, de successen die ik heb behaald en de adviezen die ik heb gekregen willen ik graag met je delen.

Hoe ik dat doe? anders! 

I'll create feeling, letterlijk & figuurlijk. Ik durf mijzelf te onderscheiden, ik durf anders te zijn zonder mezelf uit het oog te verliezen.

klanten aantrekken die durven te investeren in hun uiterlijk 

Dat je goed in je vak bent geloof ik gelijk en ik denk het echt niet beter te weten als het op behandelingen aankomt. Maar als ik je kan helpen bij het hervinden van je passie en authenticiteit heb je de eerste grote stap al gewonnen. 

 

Maar hiermee is je succes niet gegarandeerd. Er komt meer bij kijken en het is een heel belangrijk aspect in het ondernemerschap; personal branding, marketing & communicatie. Door een goede strategie te bedenken, die echt bij jou als persoon past, is het mogelijk om grote stappen te maken. 

Als jij door hebt, welke manier van marketing bij je past waarbij duidelijk naar voren komt, 'wie je bent' & 'waar je voor staat', trek je klanten aan die écht bij je passen. Jij wordt je personal brand, het visitekaartje van je eigen bedrijf. Door het succes zal je merken dat je nog krachtiger in je schoenen staat waardoor je zowel innerlijk als uiterlijk, straalt. Als een echte natural (slow)beauty ben je hét voorbeeld voor je klanten. Je wekt vertrouwen, biedt kwaliteit en gaat mee met de allerlaatste trends in de Beauty Branche. 

Je creëert hiermee kansen om je klanten een totaalervaring te bieden, ook wel de "customers journey", genoemd,  waardoor deze nieuwe klanten makkelijker een vervolgafspraak maken. Je hebt ze het gevoel gegeven dat je ze begrijpt en naar ze luistert, waardoor ze tevreden zijn. Een logisch gevolg is de 'worth to mouth' verspreiding van jouw klant naar zijn of haar familie en vriend(inn)en. Op deze manier begin je moeiteloos aan het opbouwen van een trouwe klanten kring. Zorgen over het zelfstandig ondernemen verdwijnen naar een achtergrond zodra je voor jezelf een goede basis gecreëerd hebt. Hierdoor ontstaat ruimte om te groeien. Maar misschien nog wel belangrijker; te genieten van je succes omdat je ook meer ruimte hebt om voor jezelf op regelmatige basis meer leuke dingen te doen met je gezin en vrienden. Je laadt beter op & ontspant meer om vervolgens vol goede zin, passie en vertrouwen je werkzaamheden als zelfstandig ondernemer te continueren. 

VRAAG JIJ JE AF OF IK DE JUISTE PARTNER VOOR JE BEN?
Kun je onderstaande stellingen met ja beantwoorden? lees daarna dan snel verder

Het plezier in je werk weer echt terug vinden. 

Werken vanuit passie & authenticiteit, weten waar jij en je bedrijf echt voor staan en werken vanuit overtuiging met een positieve drive. Hierdoor in een goede flow komen waardoor puzzelstukjes op de plaats vallen, je meer geld verdient wat geen noodzaak maar bijzaak wordt.

Geen zorgen meer om omzet

Niet aan het begin van elke maand zorgen hebben hoe je klanten binnen krijgt die je naar waarde betalen. Zeker weten wat je kunt verwachten zodat je geld kunt reserveren om groei te realiseren. Groei voor je bedrijf maar ook persoonlijke & financiële groei. 

Klanten die bij je passen

Op een makkelijke manier klanten uit een hoog segment aan je binden. Omdat jij jezelf durft te onderscheiden ten opzichte van je collega's. Klanten het gevoel geven dat het een investering in hunzelf is en daarom graag bij je terugkomen en makkelijker geld uitgeven. 

Zelf weer regie nemen

En je niet meer laten leiden door invloeden van buitenaf omdat je een stevige basis hebt met inzicht. Inzicht in marketing, personal branding, communicatie en dus ook sales (bijverkoop). 

 

(Slow)Beauty Professional

Op zoek naar iemand met kennis van zaken die je ondersteunt waar mogelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, sales, marketing, personal branding, social media en communicatie. 

authentiek

 • Met natuurlijke en | of kwalitatief hoogwaardige producten

 • Klanten die 'self care' waarderen, appreciëren en hier voor willen betalen

 • Balans tussen werk en privé door te werken vanuit passie en authenticiteit.

 • Onderscheidend door anders te zijn

 • Groei mogelijkheden door een vaste stroom aan inkomsten

BE DIFFERENT

BE YOU

stuur voor meer informatie een mail aan; 

info@slowbeauty.nl

EEN SALON DIE BIJ JE PAST

Een aantal waardevolle tips die ik heb gekregen zijn;

 • het advies om kleine behandelingen tussendoor te geven.

 • mijn website aan te laten passen. Dus voor mijn salon een aparte site en voor mijn afslankstudio een aparte site. Op deze manier trek leg ik 'online de juiste focus,waardoor ik ook doelgericht kan communiceren.

 

Sophia de Goeij

Een aantal waardevolle tips die ik heb gekregen zijn;

 • Een beleving voor je klanten creeren. 

 • Dicht bij jezelf blijven.

 • Altijd eerlijk blijven.

Angelique

Een aantal waardevolle tips die ik heb gekregen zijn;

 • Bij mijn gevoel blijvenen geloof in je eigen kracht. Durf te dromen en ga ze waarmaken

 • 1 van de marketingtips die mij heel erg aanspreekt is om te zorgen dat klanten over mij gaan spreken door ze een ambassadeur van mijn salon te maken.

 

Scarlett Schouten

Een aantal waardevolle tips die ik heb gekregen zijn;

 • Naam van mijn salon aanpassen dus niet meer met 'schoonheidsspecialist' naar buiten treden maar als voorbeeld kreegg ik mee om 'holistisch lichaamstherapeut'te gaan gebruiken waardoor ik een andere type klant aantrek die wel bij mij past. 

Christel Suiker

Een aantal waardevolle tips die ik heb gekregen zijn;

 • Ik heb heel veel herkend op heel veel gebieden.

 • Expositie zodat je feedback krijgt over je produkt en bekendheid. 

 

Miranda Beusenberg

Een aantal waardevolle tips die ik heb gekregen zijn;

 • Erg goede en waardevolle adviezen gekregen over onze site en inzien dat ik online, wel degelijk een 'gevoel en identiteit' neer kan zetten waardoor ik mijn doelgroep aantrek

 • Een aantal super adviezen gekregen wat omtrent behandelingen en verkopen.

Sanne van Dam 

Een aantal waardevolle tips die ik heb gekregen zijn;

 • Mijzelf te gaan onderscheiden en me te richten op natuurlijk PMU.

 • Duidelijke communicatie over het resultaat.

 • Klein beginnen en te focussen. Dus op eigen salon en behandelingen en geen randzaken er omheen. 

Laura Bal

Kantoor

Boterweg 6
6595 AE OTTERSUM

T: +31 (0) 85 104 22 95

E: professional@slowbeauty.nl 

Overige Gegevens

Bank: NL02ABNA0422312819
Bic: ABNA02
KvK nr: 14109809
BTW nr: NL 001870996B18

SlowBeauty Professional is onderdeel van De SlowBeauty Group

Alle rechten voorbehouden© SlowBeauty Professional 2021