COMFY #MOMENTS

Omzet verhogen door middels van extra verkoop of je salon opleuken om het je klant zo aangenaam mogelijk te maken

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

Lifestyle kussen

Heb jij al genoeg kussens met kleur en ben je op zoek naar een subtiele blikvanger? Kies dan voor dit sierkussen. Dit kussen is  juist opvallende door het subtiel motief. Het kussen is vierkant en gemaakt van verschillende materialen. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen.Dit sierkussen wordt geleverd met een passende binnenvulling. .

Check Throw old pink #Moments

Plaids

Deze zomerse plaids hebben een rustige subtiele uitstraling zodat het in elke salon interieur past. Plaids om je salon te decoreren of om te gebruiken om je klanten toe te dekken. Ze kunnen op 30 graden gewassen worden en zijn vervaardigd uit verschillende soorten materialen. Deze plaids zij ook leuk om door te verkopen aan je klanten voor Me Time #Moments, thuis!

Hammam

Een badjas gecombineerd met een handoek gemaakt van het meest verfijnde kantoen. Dit zorgt voor een goede opname van het vocht van je lichaam, na het douchen of het nemen van een bad. Heb je een natte cel in je salon dan zijn onze hamman badjassen en handdoeken wellicht een uitkomst in jouw onderneming. Ook leuk om als verkoop artikele te verkopen!

Stel je #Moments collectie samen