food for your mind

Jezelf blijven ontwikkelen is altijd goed. Wij hopen je met onze blogs te kunnen inspireren en bruikbare tools te overhandigen die gelijk binnen je bedrijf toepasbaar zijn. Veel plezier en heb je ideeën of zou je het leuk vinden om een onderwerp uitgediept te zien, laat het ons dan weten via onderstaand formulier. 

Scroll

16.10.19 SELFCARE

Zakelijk doen wat bij je past

marketing

Mijn eigen wellness ervaring heeft me geleerd, het met mind, body en soul te beleven. Wij hebben de kracht om te helen, te creëren, te houden van en om vrede met onszelf te hebben. Het is een lifestyle die nagestreefd kan worden door moed, liefde en zelfzorg. De stap naar een bedrijf waarin deze pijlers centraal stonden was niet meer dan logisch. 

14-10-2019 MET RUIMTE ONDERNEMEN

Mindful return

De 'Saterday Secret' Bak

Het zijn van die alledaagse, steeds terugkomende en meestal vervelende dingen die veel tijd in beslag lijken te nemen maar omdat ze in onze houten bak gaan, veel minder van mijn emotionele energie opvreten. En voor mij werkt het prima (geeft me lucht) dat het voor die week van mijn to-do lijst afgevinkt is! Het weerhoudt mij ervan dat deze dingen in mijn hoofd rond blijven spoken waardoor ik met ruimte kan ondernemen.

10.10.19 GEUREN

Sfeer verhogen door, blijere klanten

marketing

Mensen die mij kennen weten dat marketing mijn `middle name’ is en daar de roots ook liggen. Deze zondag wil ik het met jullie hebben over geurmarketing. Wat is dit nu eigenlijk en is dit ook “iets” voor bij jou in de salon? Laat ik starten met uit te leggen wat het is.

04-09-2019 GEZOND IN DE SALON

Nieuw in assortiment

Sweet Hearts

En zo zien ze er ook uit, echte kleine "sweet hearts", die ook nog eens bijzonder zijn! Deze zoetmaker is gemaakt van Erythritol, een natuurlijke suikervervanger. En hoewel erythritol vrij nieuw is, wordt het alom geprezen door foodies. Lees in dit blog alles over Erythritol en waarom dit dé "musthave" is voor jouw salon

11.06.19 ONDERNEMEN

Het maken van keuzes privé en zakelijk

Een gids voor professionals

Ik ervaar het leven als een experiment, het verkennen van het onbekende. Het voelt voor mij alsof ik constant bezig ben met het verzamelen van gegevens om te ontdekken wat werktDe kunst is om het niet als falen te zien. De kwaliteit van het leven is om te leren betere keuzes te maken, tijd voor jezelf te nemen en te luisteren en mee te gaan binnen de stroom van het experiment, genaamd; het leven!

12-11-18 COCKTAIL

Thee op z'n paasbest

Het is er weer tijd voor

Thee is lekker, thee behoort mooi te zijn, thee is speels en frivole en thee is zo veelzijdig! Daarom is het ook zo een mooi product om te serveren in je salon. Thee drink je koud of warm, als Ice tea, ter vervanging van koffie of zelfs als een cocktail. En bij dat laatste gaan wij je helpen door het delen van een over(h)eerlijk recept voor een thee cocktail.... 

10.04.19 MARKETING

Social media inzetten voor je salon

Een gids voor professionals

De afgelopen 3 jaar ben ik naast het runnen van onze groothandel mijn tweede passie achterna gegaan en dat is het creëren van een online Experience zowel via internetsites maar ook via de social media kanalen. En ik moet eerlijk bekennen dat ik er zoveel plezier in heb om te zien wat het voor ons bedrijf doet dat ik graag enkele tips met jullie wil delen

12-11-18 NEW BRAND

Knots about home

Even voorstellen

Graag geven wij het woord aan Bettina van Knots about home. Wij zij verheugd jullie echte unieke kunstwerkjes aan te kunnen bieden die zijn vervaardig met de hand. Bettina is het klassieke voorbeeld van een ondernemer in spe die nu al een levensstijl heeft gecreëerd waarin ondernemen en privé in balans zijn en waarin geleefd wordt vanuit het hart en met passie. 

21-8-18 BRANDING

Moed hebben om te veranderen

Een gids voor professionals

We kennen allemaal de uitdrukking; 'niet veranderen is stil blijven staan'. Helaas zijn er heel veel voorbeelden van Beauty Salons, die volharden in oude gewoontes of vasthouden aan concepten die al bewezen zijn en bedrijven in een vals gevoel van 'veiligheid' hebben gelokt. Door de digitalisering komt dit 'soms pijnlijk' naar voren.  

25-7-18 BRANDING

Je personal brand ontwikkelen met een moodboard (digitaal)

Een gids voor professionals

Een visueel merk is de beste manier voor je salon om online op te vallen tussen de concurrentie en om de wereld te laten zien wie je bent. Wanneer je een merk aan het opbouwen bent is consistentie het heel belangrijk. Als je een vast patroon van kleuren en opbouw, gebruikt herkennen (potentiële) klanten je.  Hoe vaker je dit inzet, hoe sterker je “brand” wordt.

18-5-18 BRANDING

Een persoonlijk merk bouwen

met email marketing

Een gids voor professionals

Inmiddels is bij vele onder onze volgers bekend dat ik gek ben op marketing en het (op)bouwen van een authentiek bedrijf en met name voor de beauty en wellness branche, liggen er voor vele professionals nog heel veel kansen. Om je een stukje op weg te helpen deel ik graag een aantal waardevolle tips met je, die je zeker een eind op weg zullen helpen.

22-3-18 COMMUNICATIE

Hoe goed ken jij,jouw klant?

Empahty Mapping

Als jij je klanten niet kent, dus weten wie zij echt zijn, dan is het lastig om je bedrijf succesvol te laten worden. Het zou zomaar eens kunnen dat dit juist nog “the missing link” is waarnaar je al jaren opzoek bent en die jou ervan weerhouden heeft om duizelingwekkende hoogtes met je bedrijf te bereiken.

21-2-18 CUSTOMERS JOURNEY

Waarom geuren belangrijk zijn 

Geurbeleving in je salon

Inmiddels is bij vele onder onze volgers bekend dat ik gek ben op marketing en het (op)bouwen van een authentiek bedrijf en met name voor de beauty en wellness branche, liggen er voor vele professionals nog heel veel kansen. Om je een stukje op weg te helpen deel ik graag een aantal waardevolle tips met je, die je zeker een eind op weg zullen helpen.

15-12-17 MARKETING

Luisteren naar je klant

zo eenvoudig kan het zijn

Door goed naar je klant te luisteren is één manier om je verkopen te verhogen. Helaas zijn er nog steeds te weinig behandelaars die het verkopen van producten, naast de behandeling, als een soort van last ervaren. Misschien durf ik het nog wel een stapje verder te trekken ik denk zelfs dat er behandelaars zijn de er een bepaalde angst voor hebben.

SlowBeauty Ottersum

Kantoor Ottersum
St. Janstraat 2
6595 AC OTTERSUM

T: +31 (0) 85 104 22 95

E: professional@slowbeauty.nl 

Overige Gegevens

Bank: NL02ABNA0422312819
Bic: ABNA02
KvK nr: 14109809
BTW nr: NL 163664535B01

#SLOWBEAUTYPROFESSIONALS

SlowBeauty Professionals is onderdeel van de

SlowBeauty Group

Alle rechten voorbehouden© SlowBeauty Professional 2019

Onze Social Kanalen

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

  • Facebook - SlowBeauty Professional
  • Twitter - SlowBeauty Professional
  • Instagram - SlowBeauty Professional
  • Youtube - SlowBeauty Professional